Nyhet! Nettbutikk – forbruksvarer levert til din bedrift  

Få 450 forbruksartikler levert på døren til arbeidsplassen, alt fra kaffe til kontorrekvisita. Uansett om dere er en liten eller stor bedrift.  

Du velger selv om du vil handle som gjest på Visa, MasterCard eller Vipps, eller logge deg inn som bedriftskunde og handle på faktura.

Vi gjør oppmerksom på at man i nettbutikken for bedrifter kun kan kjøpe hele kolli med forbruksvarer. Dersom man ønsker mindre kvantum eller hele vareutvalget finner du dette i en av våre 270 butikker over hele landet.  

Levering til jobben fra kr. 85,- 

Vår fraktpartner Postnord leverer til 95 % av landets bedrifter på 1-3 virkedager i arbeidstiden til din arbeidsplass. Merk. Enkelte avsidesliggende postnummer har ikke utkjøring hver dag og kan oppleve lenger leveringstid.   

Slik blir dere bedriftskunde 

Å bli bedriftskunde hos oss er enkelt, gratis og uforpliktende. Ha klart ditt organisasjonsnummer og registreringen vil gå raskt. Når vi har godkjent ditt kundeforhold kan du logge inn på vegne av din bedrift og gjøre handlingen unna med få tastetrykk.  
Det har også mulig å handle på nettbutikken uten å bli bedriftskunde, da skjer betalingen med kort eller Vipps. For å handle med faktura må du bli bedriftskunde.   

 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat

Europris har egen kontakttelefon for bedriftsmarkedet som er betjent alle hverdager mellom klokken 08.00 - 16.00. Her er det alltid noen som vil hjelpe deg og gi deg svar på det du lurer på. Trenger du hjelp til registrering av bedriftskonto eller trenger dere flere kundekort i bedriften? Har du spørsmål om fakturering eller ønsker å søke om høyere kredittgrense? Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne! 

Fast lavpris for alle bedriftskunder! 

Det lønner seg å være bedriftskunde hos Europris. Vi tilbyr alle bedrifter samme, ferdigrabatterte priser på nett og i alle våre 270 butikker. Har du registrert deg som bedriftskunde har du også alltid fast lavpris på utvalgte produkter som du kan se her.