Derfor er det lønnsomt å være bedriftskunde hos Europris

Europris er førstevalget når du skal handle smart, stort og billig! Vi jobber i alle verdenshjørner for å slå kloa i de beste produktene og de råeste partiene av merke- og kvalitetsvarer. En rekke varer handler vi dessuten sammen med andre store internasjonale kjeder, og vi frakter direkte til vårt sentrallager uten fordyrende mellomledd. Til sammen betyr dette ekstremt lave priser, hyller fulle av kupp og alltid «mer til overs».

Stort utvalg

Hos Europris har vi et stort utvalg forbruksvarer som passer alle bedrifter – enten den er privat eller offentlig, stor, mellomstor eller liten.

Vi har både kjente merkevarer til faste, lave priser og egne merkevarer til enda litt lavere priser. Valget er ditt og hvor mye du vil spare!

Tilgjengelighet

Vi vet at bedriftskunder ikke bare er opptatt av utvalg og rimelige innkjøp, men også av enkelhet og tilgjengelighet. Hos oss sørger vi for at såvel handletur som fakturering alltid er raskt, enkel og lønnsomt.

Med over 260 landsdekkende varehus, lange åpningstider og alltid tilgjengelig kundeparkering kan du også legge handleturen til de tidspunktene som er mest gunstige for deg. Klikk her for din butikk!

Betalingsbetingelser, fakturering og kreditt

Er dere flere i bedriften som skal handle, tilbyr vi så klart flere kort på samme firmakonto. Det er enkelt å søke om å handle på kreditt, og du kan få samlefaktura per butikk med faste betalingsbetingelser. Vi tilbyr stat og kommune 30 dagers kreditt, og private selskaper 14 dagers kreditt. Vi har ingen administrasjonsgebyrer om du velger faktura på e-post eller EHF.

Bli bedriftskunde i dag!

Er du ikke bedriftskunde hos Europris Bedrift, kan du enkelt registrere deg her eller ta kontakt med vårt kundeservice for bedrifter. Søk om å handle på kreditt og gjør handleturen enkel! Europris kundesenter for bedrifter er betjent alle hverdager mellom 8-16 og treffes på tlf 948 29 186 eller e-post bedrift@europris.no. Ta kontakt, vi hjelper deg så gjerne!